Siyah hardal tohumunu ilk kez duydum ve bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle Asya mutfağında bu tohumu nasıl kullandıkları hakkında bir fikrim yok, bu konuda deneyimleriniz var mı? Ayrıca, bu tohumların sağlık açısından sağladığı faydalar gerçekten etkileyici görünüyor. Sizce hangi şekillerde kullanmak daha etkili olur? Yerel yemeklerimde denemek için bir öneriniz var mı?
Siyah hardal tohumunu ilk kez duydum ve bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle Asya mutfağında bu tohumu nasıl kullandıkları hakkında bir fikrim yok, bu konuda deneyimleriniz var mı? Ayrıca, bu tohumların sağlık açısından sağladığı faydalar gerçekten etkileyici görünüyor. Sizce hangi şekillerde kullanmak daha etkili olur? Yerel yemeklerimde denemek için bir öneriniz var mı?
Cevap yaz